افزونه کش وردپرس می تواند یکی از بهترین اقدامات برای بهبود و افزایش سرعت سایت شما باشد. در ادامه مقاله همراه ما باشید تا به لیستی از افزونه های برتر در این زمینه بپردازیم.
قبل از هرچیزی می خواهم برای فهم بهتر این موضوع یک مثال را بیان کنم. یه سوال ساده ۵ضرب در ۵ را در نظر بگیرید. اگر از دانش آموز اول ابتدایی این سوال را بپرسید زمان زیادی را صرف فکر کردن خواهد کرد. اما در مقابل آن اگر همین سوال ساده را از فردی که کلاس سومی است بپرسید بدون فوت وقت جواب این سوال را پاسخ خواهد داد. این واکنش های متفاوت در ازای چه فاکتوری رخ می دهند؟ در واقع فردی که این پاسخ را به راحتی پاسخ می دهد، بدون شک آن را حفظ کرده است و به صورت ناخودآگاه پاسخ این سوال را می دهد. اما ربط این موضوع با افزونه کش وردپرس چیست؟ افزونه های کش عاملی برای افزایش سرعت لود سایت می باشند. این افزونه ها دقیقا کاری را انجام می دهند که ذهن و حافظه شما آن را انجام می دهد. در واقع این افزونه ها اطلاعاتی را که به صورت مکرر تکرار می شوند را کش می کند و برای نمایش اطلاعات سایت از فایل کش شده استفاده می کند و با سرعت بالاتری عمل لود اتفاق می افتد. طبق تحقیقاتی که در این زمینه صورت گرفته شده است، افراد برای سایت هایی که بیش از ۳ ثانیه زمان لود آنها وقت می برد، منتظر نمی مانند.
مطلب پیشنهادی : افزایش سرعت سایت با ۲۰ روش کاربردی
سنجش سرعت سایت
اما در بالاتر از سرعت بالای لود سایت گفتیم، در گام اول لازم است که سرعت سایت را بسنجیم. باید بسنجیم تا ببینیم شرایط سایت به چه صورت است. Google PageSpeed Insights و GTmetrix دو وب سایت بی نظیر در این زمینه هستند که در زمینه سرعت سنجی سایت به کار گرفته می شوند. در مقالات قبلی سایت به این ابزار بی نظیر پرداخته شده است. بعد از ورود به این دو سایت تنها کافی است تا لینک خود را در داخل سایت وارد نمایید و اطلاعاتی دقیق در ارتباط با سایت شما در اختیارتان قرار می گیرد و می توانید به راحتی به تحلیل سایت خودتان بپردازید. در این ابزار تحلیلی بسیار جامع از عوامل موثر بر روی سرعت سایت شما در اختیارتان قرار می گیرد. در آخر هم باید اضافه کنم که Google PageSpeed Insights بر روی آیپی ایران بسته است و برای استفاده لازم است از روش های دیگر ورود کنید.
مطلب پیشنهادی : معرفی ۱۵ ابزار محبوب و رایگان برای سئوی سایت (بسیار پرطرفدار)
همین سرعت بالای سایت شما در گذر زمان می تواند رابطه کاربری خوبی را برای سایتتان ایجاد کند و از این طریق سئو سایت شما بالاتر می رود.
حال دیگر بیایید تا به این افزونه ها بپردازیم.
-
افزونه WP Rocket.
اولین افزونه، افزونه WP Rocket است که این افزونه به صورت پولی در اختیار کاربران قرار می گیرد. برای خرید این افزونه تنها ملزوم به پرداخت یک بار این هزینه هستید. برای یک سایت ۳۹ دلار، برای ۳ وب سایت ۹۹ دلار و برای تعداد نامحدودی ملزوم به پرداخت ۱۹۹ دلار خواهید بود. این افزونه به صورت رایگان در بازار وجود ندارد و با قیمت معقول تری در سایت های ایرانی پیدا می شود. اما این افزونه به سبب رابطه کاربری بسیار خوب آن است که بسیار محبوب شده. به گونه ای که با کمترین دانش در این زمینه قادر خواهید بود تا سرعت لود سایت خود را افزایش دهید. اما سایت های فروشگاهی بیشتر از هر چیزی به این افزونه نیاز دارند و با نصب آنها بر روی سایت وردپرسی خود می توانند سرعت لود آن را چند برابر کنند.
ویژگی های افزونه WP Rocket
- نصب و تنظیمات آسان
- قابلیت بهینه سازی سایت
- کاهش بار سرور با فرآیند لیزی لود (این افزونه شرایطی را ایجاد می کند که تصاویر تنها زمانی لود شود که موس بر روی آنها اسکرول شود)
- انطباق با CloudFlare
- سازگاری با افزونه های چند زبانه
- سازگاری با Multisite
- پیش بارگذاری کش
- قابلیت ادغام فایل های CSS و JS
- بهینه سازی فونت های گوگل (قابلیت انحصاری این افزونه) برای بهبود سرعت سایت
- پشتیبانی از Cache Object
-
افزونه W3 total cache
دیگر افزونه موجود دراین زمینه افزونه است که با کاهش زمان لود سایت، باعث بهبود سئو سایت می شود. این افزونه همچنین از شبکه تحویل محتوا با عنوان CDN استفاده می کند.
اما ویژگی های افزونه W3 total cache
- امکان همه جانبه کش سایت
- قابلیت lazy loading
- سازگاری با نسخه موبایل
- قابلیت استفاده از CDN
- امکانات امنیتی برای حفاظت از سایت
-
افزونه WP Fastest Cache
این افزونه در دو نسخه رایگان و پولی در اختیار کاربران قرار می گیرد که نسخه پولی آن با به بهینه سازی موبایل ویجت، بهینه سازی عکس، Lazy Loading، بهینه سازی کد JS می پردازد.
کش دسکتاپ، minify کد HTML و گزینههای ترکیبی جاوااسکریپت و CSS از قابلیت های این نسخه رایگان می باشد.
مطلب مرتبط: افزایش سرعت سایت با ۲۰ روش کاربردی
ویژگی های افزونه WP Fastest Cache
- کش اتوماتیک کل سایت
- زمان بندی حذف کش
- وجود سریع ترین متد با نام Mod_Rewrite
- حذف خودکار کش بعد از انتشار صفحه جدید
- قابلیت تعیین دسترسی برای مدیریت کش
- سازگاری با Cloudflare ، CDN و SSl
- ابزار GZIP برای بهینه سازی و فشرده سازی سایت
- تنظیمات آسان به منظور بهبود سرعت سایت
- کش موبایل و مرور و کاربران وارد شده
مطلب پیشنهادی : ابزارهای دیجیتال مارکتینگ (۵۲ ابزار پرکاربرد)
-
افزونه LiteSpeed Cache for WordPress برای لود سریع سایت
این افزونه بی تردید اگر بهترین افزونه نباشد، قطعا یکی بهترین ها می باشد. این افزونه با افزونه های دیگر سایت سازگار خواهد بود و از چند سایتی پشتیبانی می کند. این افزونه به عنوان یک پک در اختیار شما قرار می گیرد. این افزونه نیازی به پروکسی معکوس ندارد و همین می تواند باعث برتری این افزونه باشد. پروکسی معکوس، پروکسی سرور است که درخواستها و منابع کاربران رو از بیرون شبکه داخلی دریافت می کند و به چند سرور منتقل می کند.
ویژگی افزونه LiteSpeed Cache for WordPress
بهینه سازی عکس ها با دو روش Lossless و Lossy
ادغام html/css
ادغام CSS و JS
امکان lazy loading عکس و iframe
سازگاری با CDN چندگانه و تاثیر آن در لود پر سرعت سایت
آپلود CSS و JS به طور غیر همزمان
رابطه کاربری آسان
تنظیمات ساده در عین حال پیشرفته
سازگاری با وردپرس چند سایته
استفاده از Cloudflare API
سازگاری با WebP
امکان Import/Export تنظیمات
-
افزونه WP Speed of Light
مطلب مرتبط: مزایا و معایب استفاده از cms ها
این افزونه نیز دیگر افزونه موجود برای بهینه سازی سایت و ادغام کدهای آن می باشد. و ویژگی های شاخص این افزونه شامل موارد زیر می باشد.
- ویژگی های افزونه WP Speed of Light
- بهینه سازی و ادغام کدهای CSS و JS
- بهینه سازی GZip
- کش مرورگر به منظور بهبود سرعت سایت
- کش موبایل
- کش دسکتاپ
- کش تبلت
مطلب پیشنهادی : ۷ راهکار برای بهبود سرعت بارگذاری سایت و بهبود ۷ درصدی نرخ تبدیل
-
افزونه Swift Performance
این افزونه در زمان معرفی خود بسیار پر هیاهو وارد بازار شد و برای مدت ها در صدر افزونه ها ماند. اما بعد سپری شدن مدتی نقد و بررسی های منفی در ارتباط با این افزونه این افزونه را در دید مردم منفی نشان داد و بعد از مدتی هم به طور کامل از منبع وردپرس حذف شد. اما این ماجرا مربوط به گذشته است و امروزه دوباره این نرم افزار به عنوان یک نرم افزار محبوب در میان مردم می باشد.
-
افزونه Speed Booster Pack
این افزونه یکی از افزونه هایی است گه به صورت رایگان در اختیار کاربران قرار می گیرد و کاربرد بالایی رو هم دارد.
مزایای افزونه Speed Booster Pack
- پشتیبانی از CDN
- بارگذاری گوگل آنالیتیکس از طریق سرور سایت
- بهینهسازی ووکامرس
- افزایش سرعت لود سایت با غیر فعال کردن موردهای غیرضروری در وردپرس
- قابلیت پیش-بارگذاری لینکهای داخلی
۸.افزونه Autoptimize
مطلب مرتبط : طراحی سایت وردپرس
این افزونه به کاملی افزونه های گفته شده در بالا نمی باشد اما افزونه ناقصی هم نیست و میتوان برای بهبود سرعت سایت از آن استفاده کرد. این افزونه بخش تنظیماتی بسیار ساده و کاربر پسندی دارد. با چندین تب ساده به راحتی می توان تنظیمات سایت را کامل کرد.
عملکرد این افزونه :
- فشردهسازی و ادغام اسکریپتها و استایلها به منظور بهبود سرعت سایت
- قابلیت اضافه کردن expires headers و کش کردن آنها
- انتقال استایل پیج به سربرگ
- انتقال اسکریپت به فوتر سایت
- فشرده سازی فایل HTML
۹.افزونه BJ Lazy Load
آخرین افزونه ای که در این مقاله قصد داریم تا به آن بپردازیم افزونه BJ Lazy Load است. این افزونه بی تردید یکی از افزونه های کاربردی در زمینه بهبود سئو سایت است . این افزونه باعث می شود تا تصاویر تنها در هنگامی که کاربر به آنها نزدیک می شوند، لود شوند. در چنین حالتی پهنای باند به قدر زیادی آزاد می شود.
در آخر باید گفت که نصب این افزونه ها به تنهایی نمی تواند عامل افزایش سرعت سایت شما باشد و در این میان لازم است تا مواردی را رعایت کنید.
این موارد عبارت اند از:
- هاست پر سرعت انتخاب کنید.
- پلاگین های ضروری را بر روی سایت نصب نکنید.
- تصاویر را پیش از بارگذاری بهینه کنید.
- عدم استفاده از ویجت ها و المان های سنگین و گرافیکی
بر اساس تحقیق انجام شده توسط تیم سایت سازی بهترین پلاگین در این زمینه می تواند wp rocket باشد که تنها نسخه پولی آن در بازار موجود است. این افزونه را بر روی سایت خود نصب کنید و تغییر چشم گیر آن را بر روی سایتتان مشاهده نمایید. تیم طراحی سایت ما آماده ارائه هر گونه خدمات طراحی سایت به شما می باشد.
سایت سازی: ۰۲۱۳۳۷۲۰۹۳۴
یک پاسخ
ممنون خیلی جالب بود