خانه / ۱۰ پلاگین امنیتی وردپرس برای محافظت از وبسایتِ شما

۱۰ پلاگین امنیتی وردپرس برای محافظت از وبسایتِ شما

5/5 - (4 امتیاز)
10 پلاگین امنیتی وردپرس
5/5 - (4 امتیاز)

اینترنت جای فوق العاده ای است. اما میتواند مکان ترسناکی نیز باشد، به خصوص اگر شما یک وبسایت وردپرس داشته باشید. به طور میانگین، روازنه ۳۰ هزار وبسایت جدید هک می شوند؛ و بسیاری از این ها وبسایت های وردپرس است.

مجرم های سایبری به این زودی قرار نیست دست از سر کسی بردارند، حتی اگر محترمانه از آن ها خواهش کنیم؛ پس بهترین کار به عنوان صاحب سایت، این است که امنیت را بالا ببرید تا شانس هک شدن را هر چه بیشتر پایین بیاورید. اولین قدم نصب پلاگین های امنیتی ورد پرس است.

این پلاگین ها ساخته شده اند تا از شما در برابر حمله های سایبری به سایت های وردپرس جلوگیری کنند. پلاگین ها رایگان یا پولی هستند، اما معمولا ورژن پولی باید ارزش خرج مجدد برای جلوگیری از حملات را داشته باشد.

از طرفی دیگر، پلاگین های اشتباه در واقع احتمال هک شدن را افزایش می دهند، در نتیجه مهم است پلاگین هایی انتخاب کنید که بررسی شده باشند.

اگر سایت شما برایتان ارزشمند است، پس باید امنیت آن را جدی بگیرید. در این پست، ما ۱۰ تا از بهترین پلاگین ها جهت محافظت در برابر تهدید های مجازی را برای شما آماده کرده ایم. بیاید وبسایت تان را نجات بدهیم.

۱. iThemes Securityافزونه امنیتی آی تم سیکیوریتی برای وردپرس

این افزونه بیش از ۹۰۰ هزار کاربر جهانی دارد. در ورژن رایگان بدافزار ها را اسکن میکند و برای حل مشکل نقاط آسیب پذیر سایت به شما کمک می کند. همینطور یک سری از نیازهای امنیتی مختلف را در سایتتان قرار می دهد؛ مثلا تاکید می کند تا کاربران حتما پسورد های قوی استفاده کنند و یا اینکه همه ی صفحات ssl داشته باشند. یک خبر خوب : این پلاگین به زبان فارسی هم میتواند در اختیار شما قرار بگیرد.

۲. All in One WP Security & Firewall

این پلاگین رایگان، محبوب و همه کاره است؛ که کارایی بسیاری از موارد را در سایتتان تقویت می کند، مثلا بدافزارها و نقاط آسیب پذیر سایت را اسکن می کند و شامل firewall، امنیت برای ورود کاربر، جلوگیری از کامنت های اسپم، بررسی کاربر، بک آپ از اطلاعات، و بسیاری از راه های دیگر برای بالا بردن امنیت سایت است.

همه ی این امکانات در کنار رابط کاربری ای خلاقانه و کارآمد است. این پلاگین یافته هایش را به صورت طبقه بندی شده در اختیار مخاطب قرار می دهد و حتی افراد تازه کار هم می توانند به راحتی وبسایت خود را قوی کنند. ویژگی دیگر اینکه به زبان فارسی هم برای استفاده ی شما موجود است.

۳.Jetpack

به عنوان یک صاحب سایت وردپرس، به احتمال زیاد اسم Jetpack را شنیده اید. بگذریم که در وردپرس به عنوان یکی از بهترین پلاگین ها شناخته می شود، و دلیل خوبی برای این شهرت دارد: شما را به آسانی مجهر به راهکارهای امنیتی و همه کاره می کند.

ورژن رایگان امنیت پایه را برای شما فراهم می کند: اسپم ها و بدافزار ها را بلاک می کند، امنیت ورود کاربر را تامین می کند، از شرایط امنیتی سایت به شما گزارش تحویل می دهد و نهایتا خود را با ویژگی های بهتر به روز می کند. این پلاگین به فارسی نیز ترجمه شده است و کار را برای شما آسان می کند.

۴.Wordfence Security

افزونه امنیتی وردفنس برای وردپرس

با بیش از سه میلیون دانلود تا به امروز، این پلاگین بین پلاگین های امنیتی بی همتاست. همه نیازهای اساسی شما در مورد فایل ها، پست ها، کامنت های مشکوک، URL های اشتباه و اسپم با این پلاگین برطرف می شود. Wordfence با نظم و اتوماتیک این بررسی ها را انجام داده و در صورت تهدید یا مشکلی به شما خبر می دهد.

همچنین شامل یک firewall که ربات ها را از سایت شما دور کند، قرار دادن تعداد محدودی تلاش برای ورود جهت جلوگیری از احتمال ورود مشکوک و بررسی ترافیک زنده ی سایت – شامل افرادی که در سایت شما حضور دارند – است.

۵.Defender

بهترین پلاگین های امنیتی برای وردپرس

Defender یک راهکار جدید ولی تصمینی برای وردپرس است. بعد از نصب و توضیح ابزارها با چند کلیک، بلافاصله برای امنیت سایت شما شروع به کار می کند.

این پلاگین لیست فوق العاده ای از امکانات را بدون هیچ هزینه ای به شما پیشنهاد می دهد: علاوه بر اسکن کردن بدافزارها، افزایش امنیت ورود به سایت برای کاربران، اطلاع رسانی تهدیدها، شامل فاکتور اعتبارسنجی (از طریق گوگل) و یک firewall برای بلاک کردن آی پی ها نیز است.

۶.Sucuri

بهترین افزونه امنیت وردپرس رایگان

اسم Sucuri به عنوان محصولات و خدماتی برای امنیت مجازی شناخته شده است؛ و همینطور بین برنامه نویسان وب و کسب و کارهای آنلاین محبوب است. در بین تمام این پیشنهادها، ورژن رایگان Sucuri است که به عنوان یک پلاگین امنیتی در ورد پرس، امکانات گسترده ای برای کنترل بر سایت به شما عرضه می کند و مسائل امنیتی را به خوبی توضیح می دهد.

به یاد داشته باشید که اسکنر Sucuri یک ابزار از راه دور است؛ به این معنا که می تواند نقاط آسیب پذیر صفحات سایت وردپرس شما را پیدا کند، اما نمیتواند core file های شما که بک اند سایت را کنترل می کنند، بررسی کند.

 ۷.BulletProof Security

اگر به دنبال پلاگینِ امنیتی حرفه ای تر و دستی تری می گردید، BulletProof Security یک انتخاب مناسب است. این پلاگین کارها را به صورت کلی انجام میدهد؛ امنیت دیتابیس، امنیت firewall و امنیت ورود کاربر را برای شما تقویت می کند.

همچنین BulletProof شامل امکانات متنوعی مانند بک آپ گیری دستی، برنامه ریزی بک آپ از دیتابیس، امنیت logging و ارورهای HTTP است. البته دارای آپشن تنظیم مود هم هست که شما می توانید با استفاده از آن تغییراتی ایجاد کنید بدون آنکه برای بازدیدکنندگانتان مشکلی ایجاد کنید.

۸.Security Ninjaافزونه ضدهک در وردپرس

برای بررسی نقاط حساس سایت، اگر پلاگینی ملموس با کاربرد آسان می خواهید، پلاگین Security Ninja در وردپرس را امتحان کنید. این ابزار بیش از ۵۰ بررسی امنیتی را برایتان انجام می دهد که شامل بررسی core file ها، قالب ها، سایر پلاگین ها و افزایش قدرت پسورد است؛ سپس شرایط امنیتی وب سایتتان را در داشبورد نمایش می دهد.

۹.MalCare Securityمعرفی چندافزونه امنیتی پرطرفدار در وردپرس

ما تا الان در مورد انتخاب های زیادی برای جلوگیری از حملات سایبری صحبت کردیم، اما در واقع بیشتر مردم واقعا نمی خواهند به این فکر کنند که بعد از هک شدن سایتشان باید چیکار کنند. اینجاست که MalCare Security به کار ما می آید. این پلاگین برای پاک سازی بعد از حملات بد افزار ها تخصصی شده است.

ورژن رایگان این پلاگین مانند سایر عمل می کند و شامل ابزار هایی برای اسکن عمیق بدافزارها در فایل هایتان، بررسی دیتابیس وردپرس، ربات هایی برای محافظت از ورود کاربر و سایتی برای firewall است.

۱۰.Google Authenticator10 افزونه امنیتی در وردپرس

به طرز عجیبی، ویژگی اعتبار سنجی دو فاکتوره (Two-Factor Authentication) در بسیاری از پلاگین های رایگان وردپرس نیست. اگر برای ورود کاربرها امنیت بیشتری در سایت می خواهید، Google Authenticator یک راهکار رایگان و ساده است.

با این پلاگین، می توانید اعتبارسنح گوگل را برای ورود کاربرهایتان در هر مرحله ای قرار بدهید؛ و همچنین برای فرم ها و بخش هایی که نیاز به تایید کاربر دارد هم به کار ببرید. Google Authenticator با پلاگین های کاربری محبوبی مانند BuddyPress یا Ultimate Member در ارتباط است و به شما این اجازه را می دهد که برای روشی که بیشتر مورد پسند شما باشد، از کدام یک استفاده کند.

برای خودتان امنیت ایجاد کنید.

امنیت در سایت های وردپرس باید برای شما الویت اول باشد. بدون این پلاگین ها، امنیت می تواند یک چالش اساسی باشد. هکر ها به خاطر تعداد زیاد یوزر ها و داشتن نقاط ضعف، عاشق وردپرس هستند. اگر با ملایمت با این قضیه برخورد کنید، ضرر جبران ناپذیری به امنیت سایت تان وارد می شود. مطالب وبسایت، نتیجه زحمات و کار سخت شما و افرادی است که با شما کار می کنند. واضحا خیلی ناراحت کننده است که همه ی این تلاش ها مقابل چشمانتان و کمتر از چند دقیقه از بین برود.

داشتن یک برنامه ی امنیتی در این سناریو، انتخاب عاقلانه تری هست و اولین قدم نصب یک پلاگین امنیتی برای وردپرس است. پلاگین های لیست بالا ، تضمین شده اند که از سایت شما در برابر انواع بدافزارها و حمله ها محافظت کنند.

اگر این مقاله برای شما مفید بود لطفاً به آن ستاره بدهید

5/5 - (4 امتیاز)
اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتس آپ
اشتراک گذاری در facebook
فیس بوک
اشتراک گذاری در linkedin
لینکدین
اشتراک گذاری در twitter
تـوئیـتر
ساخت سایت عکاسی
طراحی سایت

طراحی سایت عکاسی

با پیشرفت روز افزون اینترنت و تکنولوژی دیگر نیازی به صرف هزینه های هنگفت برای تبلیغات جهت  طراحی سایت عکاسی وجود ندارد ، بی شک

ادامه مطلب »
وبلاگ

طراحی سایت خیاطی

در عصر حاضر سطح وسیعی از خدمات در فضای مجازی و دنیای اینترنت،بصورت آنلاین انجام می‌شود. به طوری که بسیاری از خدماتی که در گذشته

ادامه مطلب »
طراحی سایت خودرو
طراحی سایت

طراحی سایت خودرو

امروزه با فراگیر شدن اینترنت و طراحی سایت هر صنعتی خواستار پیشرفت در روند کاری اش است و مطمئنا صنعت خودرو سازی نیز از این

ادامه مطلب »

۲ پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید : 02133720934