خانه / برندینگ چیست و چگونه محصول خود را برند کنیم؟

برندینگ چیست و چگونه محصول خود را برند کنیم؟

4.3/5 - (6 امتیاز)
برندینگ چیست؟ و چگونه محصول خود را برند کنیم؟
4.3/5 - (6 امتیاز)

اجازه دهید قبل از توضیح برندینگ، مطلب امروز را همین ابتدا با یک سوال شروع کنیم: محصولات هرگز فقط یک محصول نیستند، آیا این درست است؟

کوکا کولا بیشتر از یک نوشابه است، میهن بیشتر از یک بستنی است یا چی‌توز فقط چیپس و پفک نیست.

تعامل و ارتباط با این محصولات تجربه به وجود می‌آورد و ما آن‌ها را با توجه به این تجربه در ذهنمان می‎خریم.

نکته مهم‌تر این است؛ شرکت‌های سازنده و بازاریابی‌کننده این محصولات زمانی که آن‌ها را می‌خرید، دقیقا می‌دانند چه تجربه کاربری را برایتان به وجود آورند. به همین دلیل است که برندسازی می‌کنند.

شرکت‌هایی که یک برند قدرتمند به وجود می‌آورند می دانند که برند آنها باید همه جا حضور داشته باشد و دیده شود؛ از زبانی که در کپشن پست‌های اینستاگرام به کار می‌برند گرفته تا طرح رنگی داخل بیلبوردهای تبلیغاتی‌شان و مواد استفاده شده در بسته‌بندی‌ها تماماً فکر شده است.

آن‌ها می‌دانند نام آن‌ها فراتر از برچسب روی محصولات است.

نتیجه این تفکرات چیست؟ این برندهای معروف، محبوب و انتخاب شده از بین فهرست عظیمی از برندهای دیگر هستند

واقعا کدام شرکت چنین چیزی را دوست ندارد؟ به همین علت تصمیم گرفتیم این مقاله را بنویسیم تا با شما در مورد نکات برندینگ صحیح صحبت کنیم تا پس از این مشتریان شما کسب و کارتان را تحسین کنند، برند شما را به یاد آورند و نسبت به رقبا آنرا ترجیح دهند.

پس مانند همیشه تا انتها همراه سایت سازی باشید.

برند چیست؟

برندینگ چیست و چگونه سایت یا محصول خود را برند کنیم؟

قبل از توضیح اهمیت برندینگ و نحوه برندسازی، اجازه دهید کمی در مورد تعاریف ابتدایی صحبت کنیم تا این مقاله برای همه قابل درک باشد. پس اولین سوال:

برند چیست؟

برند یک قابلیت یا مجموعه قابلیت‌هایی است که شرکتی را از دیگری متمایز می‌کند. یک برند معمولا از یک نام، شعار، لوگو یا نماد، طراحی، صدای برند و موارد متعدد دیگر تشکیل شده است.

برند همچنین به تجربه کلی اشاره می‌کند که یک مشتری زمان تعامل با یک کسب و کار به عنوان یک خریدار، فالوور شبکه‌های اجتماعی یا حتی رهگذر به دست می‌آورد.

برندینگ چیست؟

برندینگ فرآیند تحقیق، توسعه و به کارگیری مجموعه قابلیت‌های متمایز شرکت شما است تا مشتریان بتوانند برندتان را به محصولات یا خدماتتان ربط دهند.

برندینگ باید دائماً در حال انجام باشد و باید با قلب مشتریان و کسب و کار شما در ارتباط قرار گیرد. پس به گسترش برند؛ برندینگ گفته می شود.

چرا برندینگ مهم است؟

برندینگ می‌تواند یک عامل تاثیرگذار روی تصمیم به خرید مصرف‌کنندگان باشد. در ارزیابی جهانی شرکت «نیلسن» در سال ۲۰۱۵، تقریبا ۶۰ درصد خریداران گفتند، آن‌ها از برندهایی که می‌شناسند خرید می‌کنند و ۲۱ درصد گفتند یک محصول را به دلیل علاقه به برند آن خریدند.

بریندینگ به کسب و کار شما هویتی فراتر از محصولات و خدمات می‌دهد و مصرف‌کنندگان به کمک آن می‌توانند با شما ارتباط برقرار کنند.

برندینگ کسب و کارتان را به یادماندنی می‌کند، وجهه شرکت شما است و به مشتریان کمک می‌کند در هر رسانه‌ای، کسب کار شما را بشناسند.

برندینگ از تلاش‌های شما برای بازاریابی و تبلیغات حمایت کرده و به شما کمک می‌کند با تاثیر بیشتری این کار را انجام دهید.

برندینگ باعث درآمدزایی بدون تبلیغات می شود؛ وقتی در عرصه ای شناخته شده باشی؛ دیگر نیاز نیست تبلیغات انبوه انجام دهی، برای مثال برند محصولات خانگی ال جی یا سامسونگ لزومی به تبلیغات مکرر ندارند، با محصولات باکیفیت خود توانستن به تمام خانه های دنیا وارد شوند؛ چراکه این برند در تمام آسیا و حتی کشورهای اطراف به خوبی شناخته شده هستند. پس برندینگ مستقیماً باعث درآمد نیز می شود و هزینه تبلیغات را در حد زیادی کاهش می دهد.

برندینگ به کارمندان شما غرور هدیه می‌دهد. زمانی که برای شرکت خود برندسازی می‌کنید، نه تنها به کسب و کارتان هویت می‌بخشید، بلکه همچنین یک محیط کار قابل اطمینان و بسیار مورد احترام به وجود می‌آورید.

نتیجه برندینگ قدرتمند، کارمندانی قدرتمند و با اعتماد به نفس است.

اصطلاحات برندینگ

در ادامه تعدادی از اصطلاحات برندینگ را به زبان ساده و خلاصه توضیح می‌دهیم که اهمیت و ارزش برندینگ کسب و کارتان را نشان می‌دهند.

برندینگ چیست و چگونه سایت یا محصول خود را برند کنیم؟

۱ – آگاهی از برند

آگاهی از برند (Brand Awareness) به این معنا است که عموم مردم و مخاطب هدف شما چقدر با برند شما آشنا هستند. این موضوع بسیار مهم است، چون مصرف‌کنندگان اگر از برند شما آگاه نباشند، نمی‌توانند به خرید از آن فکر کنند.

۲ – توسعه برند

توسعه یا تعمیم برند (Brand Extension) زمانی است که شرکت‌ها برای توسعه محصولات جدید در صنایع و بازارهای جدید، برند خود را تعمیم می‌دهند.

این کار به شرکت اجازه می‌دهد از آگاهی از برند حداکثر استفاده را ببرند و توسط آن محصولات خود را متنوع کنند و به درآمد بیشتری برسند. اگر ساده تر بگوییم؛ برندتان با عرضه محصولات جدید به بازار دوباره خودی نشان می دهد و به روز بودن خود را به رخ مشتریان و دیگر مردم می کشاند. مثلا بستی میهن با سری بستنی های خامه ای در تبلیغات پیام بازرگانی تلویزیونی خود را مجدد تبلیغ کرد. و از عناوینی همچون ” بستنی نون خامه ای برای اولین بار در جهان ” بهره گرفت. همین یک بستنی خامه ای شرکت میهن را بسیار بزرگتر از موقعیت قبلی نشان داد. پس عرضه محصول یا خدمات جدید می تواند برای برندها بسیار مفید باشند و به توسعه آنها بسیار کمک کنند.

۳ – هویت برند

هویت برند (Brand Identity) شخصیت کسب و کار شما و وعده‌ هایی است که به مشتریان خود می‌دهید. هویت برند معمولا از ارزش‌هایی برند شما در هنگام استفاده کاربران از خدمات یا محصولات تان دفاع می کند. اگر بخواهیم بهتر بگوییم؛ هویت برند همان ارتباط ذهنی و کاربردی با برند است. این ارتباطات دلایل خرید نیستند اما می توانند بین شما و شرکت های دیگر تمایز ایجاد کنند.مثلا عنوان متفاوت، لوگوی شما، رنگ سازمانی و خدماتی که ارائه می دهید هویت تجاری برند شما را تشکیل می دهند.

با مشتریان خود ارتباط داشته باشید

۴ – مدیریت برند

مدیریت برند (Brand Management) به فرآیند ایجاد و حفظ برندتان اشاره می‌کند. این کار شامل مدیریت عناصر ملموس برند شما (بسته‌بندی، رنگ‌بندی) و عناصر غیرملموس (دیدگاه مشتریان هدف از شما) می‌شود. حفظ کردن یک برند به اندازه ایجاد برند دارای اهمیت است. مدیریت شعبات، مدیریت مالی، تبلیغات و دیده شدن، مدیریت کارکنان، حفظ کیفیت محصول و خدمات؛ در زیرمجموعه مدیریت برند قرار می گیرند.

۵ – شناخت برند

شناخت برند (Brand Recognition) مقدار توانایی مشتری در شناسایی و شناخت برند شما با دیدن لوگو، شعار، بسته‌بندی یا تبلیغات، بدون نگاه به اسم کسب و کارتان است.

این مفهوم در کنار یادآوری برند قرار می‌گیرد که به معنایی توانایی اندیشیدن به یک برند بدون توجه به هرگونه سرنخ بصری است.

۶ – اعتماد به برند

اعتماد به برند (Brand Trust) میزان باور مشتریان به برند شما است. آیا به وعده‌های بازاریابی خود عمل می‌کنید؟ آیا خدمات پس از فروش و فروشندگان شما عملکردی فراتر از حد انتظار دارند؟ چنین مسائلی می‌تواند اعتماد مردم به برند شما را جلب کنند.

جالب است بدانید تنها ۲۵ درصد افراد به کسب و کارهای بزرگ اعتماد دارند.

۷ – ارزش‌گذاری برند

ارزش‌گذاری برند (Brand Valuation) ارزش‌گذاری تجاری برند شما با توجه به دیدگاه، شناخت و اعتماد مصرف‌کنندگان به آن است. یک برند قدرتمند باعث می‌شود کسب و کار ارزشمندی در دید سرمایه‌گذاران، سهام‌داران و خریداران بالقوه داشته باشید. وقتی مردم از کیفیت محصول یا خدمات شما راضی باشند؛ ارزش برندتان بالاتر می رود.

چطور برندینگ را انجام دهیم؟

نکات زیادی را زمان ایجاد یک برند باید رعایت کنید. یک دفترچه یادداشت کنار دستتان بگذارید و ادامه مطلب را با دقت بخوانید.

 

برندینگ چیست و چگونه سایت یا محصول خود را برند کنیم؟

1 – مخاطب هدف خود را مشخص کنید

برندینگ منجر به آگاهی، شناخت، اعتماد و در نتیجه درآمد بالقوه می‌شود که اگر دقت کنیم ریشه تمام آن‌ها؛ مشتریان و مخاطبان هدف هستند.

قبل از هر چیزی باید به این سوالات پاسخ دهید: محصول شما برای چه کسانی مفید است؟ مشتری ایده‌آل شما کیست؟ چرا تصمیم به راه‌اندازی این کسب و کار گرفتید؟

کسب اطلاعات در مورد بازار هدف و پرسونای خریداران در ادامه مسیر روی تصمیمات شما برای برندینگ تاثیر می‌گذارد.

۲ – ماموریت خود را مشخص کنید

اجازه دهید سوال بالا را تکرار کنیم: چرا تصمیم به راه‌اندازی این کسب و کار گرفتید؟ جواب به این سوال ماموریت شما را مشخص خواهد کرد و می‌دانید به عنوان یک شرکت چه هدف و اشتیاقی را دنبال می‌کنید.

قبل از ساخت برندی که مخاطبان شما آن را بشناسند، برای آن ارزش قائل شوند و به آن اعتماد کنند، شما باید بدانید کسب و کارتان به سمت چه هدفی حرکت می‌کند.

پس از آن، هر جزء برند شما (لوگو، شعار، صدا و شخصیت) باید ماموریت و رویای شما را منعکس کند.

۳ – ارزش‌ها، مزایا و ویژگی‌های بی‌همتای خود را مشخص کنید

بدون شک در صنعت و حوزه فعالیت شما کسب و کارهای متعددی وجود دارند. کسب و کار شما چه چیزی دارد که آن را هیچ‌کس نمی‌تواند تقلید کند؟ برندتان.

به همین علت، باید مطمئن شوید برند شما از عناصری تشکیل شده و الهام گرفته است که کاملا مختص به شما است یعنی: ارزش‌ها، مزایا و ویژگی‌هایی که شرکت شما را متفاوت می‌کند. مثلا در دنیای وب شرکت های زیادی طراحی سایت انجام می دهند اما این وسط یک سایت ساز وجود دارد که باحداقل هزینه کاری می کند که خود فرد برای سایت خود بدون هیچ دانشی سایت انتخاب و طراحی کند. پس این سایت ساز کاری کرده که دیگر طراحان سایت ها آن ماژول و امکان را نداشتند. و باعث توسعه و پیشرفت چندبرابری مردم شده است. می دانید چرا ؟ چون نیاز جامعه به سمت و سویی می رود که همگان هزینه راه اندازی یک سایت حرفه ای و اختصاصی را ندارند.

کمی زمان بگذارید و فهرستی از چیزهایی به وجود آورید که کسب و کارتان را از سایرین متمایز می‌کند. منظور من ویژگی‌های محصول (مانند ظاهر، قطعات یا قابلیت‌ها) نیست، بلکه سوال من این است: محصولات و خدمات شما چطور زندگی‌ افراد را بهتر می‌کند و در موفقیت‌هایشان سهیم است.

همه شرکت ها بلاخره از یک نقطه ای شروع کرده اند

۴ – دارایی‌های بصری خود را به وجود آورید

تا این جا، باید مخاطب هدف خود، هدفتان و ویژگی‌هایی بی‌همتایی را که کسب و کارتان دارد، درک کرده باشید.

اگر با اطمینان بگویید این درک را به صورت کامل انجام دادید، وقت آن است به یکی هیجان‌انگیزترین بخش‌های برندینگ یعنی طراحی بصری برسیم.

صحبت ما در مورد لوگو، الگوی رنگی، تایپوگرافی (فونت‌ها)، آیکون‌گرافی و سایر عناصر بصری است.

همانطور که این عناصر را طراحی می‌کنید، یک مجموعه قوانین برند (یا راهنمای سبک برند) به وجود آورید تا ترکیب این عناصر و استفاده از دارایی‌های بصری‌تان را مشخص کند.

نکته مهم: طراحی در حین هیجان‌انگیز بودن، می‌تواند ترسناک باشد. بهتر است از متخصصانی کمک بگیرید که در زمینه طراحی هویت برند و لوگو تجربه دارند.

۵ – صدای برند خود را پیدا کنید

حالا به بخش صوتی برندتان می‌رسیم. قبل از این که فکرتان به سمت بلندگو و این چیزها برود، منظور ما از صدا یا لحن برند این است اگر برندتان با شما حرف می‌زند یا پیام می دهد، چه لحنی داشت؟

نحوه برقراری ارتباط با بازار هدف نیز بخشی از ماجراجویی‌های برندینگ‌تان محسوب می‌شود. شما باید لحنی برای برند خود تعریف کنید که با مخاطبان‌تان ارتباط برقرار کند و به دل آن‌ها بنشیند، در غیر این صورت به برندتان محل نمی‌دهند. برای مثال برند ایرانسل از چند گوینده با صدای بانشاط و پیام های هیجانی در تبلیغات خود استفاده می کند جدایی از اینکه رنگ سازمانی خود را نیز زرد انتخاب کرده است. همه آن لحن و صدا را به عنوان صدای برند در ذهن خود دارند.

به همین علت، لطفا به مرحله اول برگردید و ببینید واقعا با چه مخاطبانی می‌خواهید حرف بزنید. شناسایی مخاطب هدف؛ لحن برند شما را کاملا تغییر می‌دهد؛ آیا قرار است جدی باشد یا دوستانه یا هیجانی ؟

از کمپین‌های تبلیغاتی و کپشن پست‌هایتان در شبکه‌های اجتماعی گرفته تا پست‌های بلاگ سایت‌تان و داستان برندتان، باید مطمئن شوید این لحن در تمام محتوای مکتوب رعایت می‌شود.

این فرصت را به مخاطب خود بدهید با برندتان آشنا شوند و یاد بگیرند لحن آن را بشناسند.

۶ – برندینگ خود را به کار بگیرید

برندتان زمانی موفق است که آن را به کار بگیرید. زمانی که طراحی و ایجاد برند جدید خود را تمام کردید، در تمام بخش‌های کسب و کار خود از آن استفاده کنید.

کاملا دقت کنید، برندتان در تمام نقاط کسب و کارتان نمایش داده می‌شود و مشتریان را لمس می‌کند.

نکات زیر برای استفاده از برندتان در تمام بخش‌های شرکتتان مفید است.

برندینگ چیست و چگونه سایت یا محصول خود را برند کنیم؟

۷ – وب‌سایت خود را راه اندازی کنید

لوگو، الگوی رنگی و تایپوگرافی برند خود را در تمام بخش‌های سایتتان به کار بگیرید. از هیچ‌چیزی جدا از مواردی که در مجموعه‌ قوانین برند خود تعریف کردید، استفاده نکنید.

سایت شما بخش مهمی از هویت شرکتتان است و اگر برندتان را منعکس نکند، یک تجربه متفاوت برای مشتریانتان به وجود می‌آورد.

مطلب پیشنهادی : هزینه طراحی سایت چقدر است ؟

۸ – رسانه اجتماعی خود را داشته باشید

تمام تصاویر پروفایل و تصاویر پست‌هایتان باید برند شما را منعکس کند. لوگو خود را به عنوان تصویر پروفایلتان قرار دهید تا مشتریان کسب و کارتان را بهتر بشناسند.

مانند سایتتان، مطمئن شوید تمام اطلاعات پروفایل، پست‌هایتان و کپشن‌ها لحن صدایتان را انتقال می‌دهند.

مطلب پیشنهادی : دیجیتال مارکتینگ و اهمیت آن در افزایش فروش و برندینگ (digital marketing)

9 – بسته‌بندی خود را طراحی کنید

اگر محصول فیزیکی می‌فروشید، محصول شما احتمالا ملموس‌ترین راه ارتباط مشتریان با برندتان است. اکثر مردم ویژووال هستند و از طریق چشم جذب محصول یا خدمات می شوند. به همین دلیل، بسته‌بندی محصولتان باید برندینگ جدید بسیار مهم است. بسته بندی جعبه های سایت فروشگاهی دیجی کالا برای محصول در ابعاد و اندازه های مختلف، طراحی شده است. لوگو، شعار تبلیغاتی، آرم بر روی برچسب دور جعبه، لیستی از خدمات + فاکتور روی جعبه، بسته بندی زیبایی را ایجاد کرده که کمتر فروشگاهی می تواند شبیه آن باشد.

۱۰ – بعد از تکمیل ۹ بند بالا؛ تبلیغات خود را شروع کنید

چون تبلیغات (دیجیتالی و چاپی) اغلب اوقات برای ایجاد آگاهی از برند و معرفی برند به مصرف‌کنندگان استفاده می‌شود، مهم است که برندینگ شما را منعکس کند.

در حقیقت، برندینگ شما باید فرآیند طراحی و ایجاد تبلیغ را ساده‌تر کند؛ چون براساس راهنمای سبک برند خود از قبل می‌دانید تبلیغات باید چطور به نظر برسند و چه متنی برای آن‌ها بنویسید.

مطلب پیشنهادی : ویدئو مارکتینگ چگونه فروش ما را افزایش می دهد؟ (video marketing)

به روز باشید تا بیشتر دیده شوید

11 – خدمات مشتری و فروش

برند شما زمانی قدرت دارد که مسئول آن که شما هستید قدرتمند باشد و اگر کارمندان‌تان از آن استفاده نکنند، برایتان نتیجه‌بخش نخواهد بود.

راهنما و مجموعه قوانین برندتان را به اطلاعات تیم خدمات مشتری و فروش خود برسانید و بگویید از آن استفاده کنند، به ویژه زمانی که ارتباط مستقیمی با مشتریان دارند.

چه مسئولیت آن‌ها نمایش یک محصول یا پاسخ به تلفن مشتریان باشد، تشویقشان کنید از لوگو، شعار، عناصر بصری و لحن برندتان استفاده کنند.

علاوه بر کارمندان خودتان؛ باید خدمات پس از فروش تان را به مشتریان نیز عرضه کنید. اگر محصول یا کالای شما مشکل دارد با روی باز آنرا بازگرانید و مبلغ مشتریان را عودت دهید، اگر قطعه ای خراب شد آن را تعویض و یا در بازار بگسترانید تا مردم لنگ نباشند. اگر کاربر در استفاده از برندتان به مشکل یا سوالی برخورد کرده است، آنرا به سرعت برطرف نمایید نه اینکه چون مبلغ را دریافت کرده اید؛ یکساعت پشت تلفن در صف پاسخگویی قرارش دهید.

نکته میلیون دلاری و قابل تأمّل

اهمیت خدمات پس از فروش، کمتر از فروش نیست. در بسیاری از اوقات خود مشتریان برای شما مشتری می آورند. در این درحالیست که خود این مشتریان با تبلیغ منفی نیز می توانند مشتریان زیادی را از شما دور کنند. امروزه با گسترش دنیای دیجیتال یک مشتری ناراضی می تواند تبلیغ منفی شمارا به میلیون ها نفر نشر دهد و بالعکس یک مشتری راضی می تواند کیفیت و خدمات شما را به میلیون ها نفر ارائه دهد. این چیزی است که ما بارها آن را در شبکه های اجتماعی شاهد بوده ایم.

نکات برندینگ برای کسب و کارهای کوچک

در ادامه نکاتی را توضیح می‌دهیم که با رعایت آن‌ها می‌توانید فرآیند برندینگ کسب و کار خود را بهتر پیش ببرید.

برندینگ چیست و چگونه سایت یا محصول خود را برند کنیم؟

۱ – با برند خود مانند یک فرد رفتار کنید

بهترین راه برای درک فرآیند برندینگ این است که به برند خود مانند یک فرد نگاه کنید. برند شما باید یک هویت (چه کسی است)، شخصیت (چطور رفتار می‌کند) و تجربه (چطور به یاد آورده می‌شود) داشته باشد.

از خودتان این سوالات را در مورد برندتان بپرسید:

  • برندتان به عنوان یک فرد خودش را چطور معرفی خواهد کرد؟ اگر مجبور به توصیف ظاهر خود بود، چطور این کار را انجام می‌داد؟
  • برندتان در مورد محصولات یا خدماتتان چطور حرف خواهد زد؟ آیا لحن جدی و حرفه‌ای دارد یا شوخ‌طبع و خنده‌دار؟
  • اگر فردی برای اولین مرتبه برندتان را ببیند، چه حرفی در مورد آن خواهد زد؟ جملاتی که برای توصیف آن استفاده می‌کند، چیست؟

هدف برندینگ ایجاد رابطه با مشتریانتان است. ساده‌ترین راه برای انجام این کار رفتار با برند مانند یک انسان و درک این است که دوست دارید مشتریانتان نیز این کار را انجام دهند.

مطلب پیشنهادی : چگونه کاربر عادی سایت را به مشتری وفادار تبدیل کنیم؟

۲ – اولویت خود را روی ثبات و پیوستگی بگذارید

اولین اشتباهی که شرکت‌ها در برندینگ مرتکب می‌شوند، تناقض است. تناقض ارزش برند شما را زیر سوال می‌برد و مشتریان‌تان را گیج می‌کند.

برندهای با ارزش و قابل شناخت، اولویت خود را روی ثبات می‌گذارند و نتیجه آن را می‌بینند. زمانی که برند شما به شکل یکپارچه در تمام رسانه‌ها و پلت‌فرم‌ها به نمایش در می‌آید، مشتریان به راحتی می‌توانند با آن آشنا شوند، آن را بشناسند و به مرور زمان به رقبا ترجیح دهند. پس به صورت پیوسته تلاش کنید و خسته نشوید تا در آخر به نتیجه برسید. مثل باغبانی که به درختان خود رسیدگی می کند تا در آخر سال آن درختان میوه دهند و به ثمر بنشینند. تا آن میوه ها را در جعبه های مخصوص قرار داده و به بازار عرضه کنند.

۳ – یک استراتژی برند داشته باشید و آن را دنبال کنید

استراتژی برند متفاوت با مجموعه قوانین برندتان فرق دارد؛ یک طرح با اهداف بلندمدت و مشخص است که در حین تحول و رشد برند خود می‌توانید به آن‌ها برسید.

این اهداف معمولا مربوط به هدف برند، احساسات، انعطاف‌پذیری، آگاهی از رقبا و نقش کارمندان می‌شود.

اگر به یاد داشته باشید و در ابتدای مقاله به آن اشاره کردیم؛ برندینگ یک کار همیشگی است. یک استراتژی برند، کمک می‌کند این فرآیند را روان‌تر به جلو پیش ببرید و برند خود را به سمت موفقیت و شناخت هدایت کنید.

۴ – اجازه ندهید الهام گرفتن به تقلید تبدیل شوید

تحلیل رقبا همیشه مهم است. نه تنها جایگاه آن‌ها و نکات مثبتشان را نشان می‌دهد، بلکه همچنین می‌توانید متوجه شوید چطور می‌توانید برند خود را بهتر یا متمایزتر از آن‌ها کنید.

گرچه، باید حواستان باشد به دام تله تقلید نیافتید. تحقیق خود در مورد رقبا را محدود کنید و به چیزهایی توجه داشته باشید که شرکت شما در توان ارائه دارد.

فقط به این دلیل که یک (یا دو) رقیب به شکل خاصی برندسازی کردند، به این معنا نیست که شما نیز باید این کار را انجام دهید.

هرگز فراموش نکنید برندهای جدید، متفاوت و تاثیرگذار به یادماندنی هستند.

۵ – از برندینگ برای استخدام و توسعه استفاده کنید

برندینگ قدرتمند؛ کارمندان شما را سربلند می‌کند. از برندینگ خود برای جذب نیروهای کارِ با استعداد استفاده کنید.

اگر توجه اصلی شرکت شما استخدام افراد بااستعداد است، منابع خود را روی برندینگ کارفرما بگذارید. برندینگ کارفرما به این معنا است که چطور شرکت خود را به کارجویان و کارفرمایان فعلی خود نشان می‌دهید.

اگر در پیش عموم به شرکت خود افتخار می‌کنید، سایرین نیز افتخار خواهند کرد.

در پایان، فراموش نکنید برندینگ بسیار گسترده‌تر از توضیحات بالا است. هدف ما این بود که این موضوع را بسیار بهتر بشناسید و همانطور که باید متوجه شده باشید فرآیندی بسیار جامع، با نکات ظریف و حساس است.

بنابراین با یک تماس با سایت سازی می‌توانید در مورد برندسازی شرکت خود، با ما رایگان مشورت کنید. یک تماس ساده ضرری ندارد. ۰۲۱۳۳۷۲۰۹۳۴

اگر این مقاله برای شما مفید بود لطفاً به آن ستاره بدهید

4.3/5 - (6 امتیاز)
اشتراک گذاری در telegram
تلگرام
اشتراک گذاری در whatsapp
واتس آپ
اشتراک گذاری در facebook
فیس بوک
اشتراک گذاری در linkedin
لینکدین
اشتراک گذاری در twitter
تـوئیـتر
طراحی سایت کاریابی
طراحی سایت

طراحی سایت کاریابی

طراحی سایت کاریابی آنلاین در چند سال اخیر توجه بسیار زیادی را به خود جلب کرده است و توانسته است تا از محبوبیت بالایی برخوردار

ادامه مطلب »
طراحی سایت بانکی
طراحی سایت

طراحی سایت بانک

طراحی سایت بانک یکی دیگر از امکاناتی است که پیشرفت تکنولوژی در اختیار مردم قرار داده است. در چنین عصری دیگر نمی توانید بانکی را

ادامه مطلب »
طراحی سایت کارخانه
طراحی سایت

طراحی سایت کارخانه

امروزه  بهترین استراتژی در عرصه تبلیغات اینترنتی را می توان داشتن وب سایت دانست. همانطور که می دانید کارخانجات دارای دامنه فعالیتی متنوع می باشند

ادامه مطلب »

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس بگیرید : 02133720934