سایت های زیادی وجود دارند که مطالب سایت شما را در کسری از ثانیه کپی می کنند، که موتورهای جستجو برای جلوگیری این روند دائم در حال تغییر الگوریتم های خود هستند. حال اینجا سوال پیش می آید: چه کاری از دست ما بر می آید؟
فیلتر مطالب تکراری
بسیاری از صاحبان وب سایت ها بر این باور غلط اعتقاد دارند که هر چه مطالب تکراری را در صفحات سایت تولید کنند باعث توجه بیشتر موتورهای جستجو به سمت مطلب می شود. ولی بر خلاف تفکری که آن ها دارند گوگل سایتشان را به لیست سیاه به دلیل اسپم شدن مطالب سایت انتقال می دهد. برای این منظور برای دور شدن از اسپم شدن مطالب توسط گوگل باید یه تعداد سری نکات را رعایت کنیم تا بتوانیم به صورت اختصاصی تولید محتوا انجام دهیم و از آسیب های احتمالی سایت هایی که مطالب را کپی می کنند دور باشیم.
انواع فیلتر مطالب تکراری
در این بخش به بررسی انواع فیلتر مطالب تکراری می پردازیم. در فیلتر مطالب تکراری به ۴ بخش تقسیم می شوند.
دسته اول : وب سایت با صفحات مشابه
در برخی موارد صاحبان سایت ها دست به ساخت صفحات با اسم متفاوت زده اند ولی محتوا و متن آن صفحات مشابه هم است، یا حتی با اسم های یکسان با لینک های یکسان ساخته شده اند که می بایست از این امر جلوگیری کرد.تنها راه حل موجود حذف صفحات اضافی مشابه به هم.
دسته دوم : محتوا و مطلب نامربوط
این مورد بیشتر شامل سایت هایی می شود که بک لینک انجام می دهند و لینک های سایت های دیگر را داخل سایتشان قرار می دهند و با تولید محتوای نامربوط که هیچ ارتباطی با موضوع سایت ندارد و با قرار دادن لینک های فراوان در متن باعث ضربه و آسیب زدن به سایت می شوند. برای جلوگیری از این کار وب مسترهای عزیز می بایست از قرار دادن لینک هایی که به سایتشان نامربوط است، خودداری کنند.
دسته سوم : توضیح محصول تجاری
حتما به سایت های فروشگاهی برخورد کرده اید، این سایت ها به دلیل عدم توجه به تولید محتوای جدید بسیاری از آن ها گرفتار فیلتر می شوند و از پیشرفت هایی که می توانند داشته باشند عقب می مانند. به دلیل محتوای یکسان، محصول یکسان بسیاری از این دسته سایت ها نتوانستند پیشرفت کنند و آن دسته ای که توانستند پیشرفت کنند فقط به خاطر تولید محتوای اختصاصی( با وجود محصول یکسان) بوده. پس تا جایی که می تونید به تولید محتوای اختصاصی برای سیستم فروشگاهی خودتان بپردازید.
دسته چهارم : توزیع مقالات
اگر شما مقاله ای تهیه کرده اید و اون را به صورت آزادانه در تمامی وب سایت ها انتشار بدید، این امر باعث کاسته شدن اهمیت مقاله تون میشه. بهترین روش انتشار مطلب در سایت هایی است که از نظر گوگل مشکل نداشته باشند (اسپم یا تو لیست سیاه نباشند) و از اهمیت خوبی برخوردار باشند. مورد دیگه ای که می تونید مقاله تون رو به اشتراک بگذارید شبکه های اجتماعی است.
خوب، بعد از بررسی انواع فیلتر محتوا به چگونگی عملکرد این فیلتر می پردازیم.
خوب اولین چیزی که گوگل و موتورهای جستجو بعد از انتشار مطلب انجام می دهند مقایسه مطلب مشابه با هم در سایت، در صورت وجود مطلب مشابه به امتیاز شما و رنکینگ شما نگاه می کند. یکی از دلایلی که سایت هایی که مطالب سایت های دیگر رو کپی می کنند و از اون سایت مرجع که به صورت اختصاصی اون مطلب رو تولید کرده در صفحات بالاتر دیده می شوند همین موضوع است. به همین دلیله که شما ممکنه محتوایی به صورت کاملا اختصاصی انتشار بدین و فردای اون روز سایتی رو مشاهده کنید که مطلب شما رو کپی زده و از شما بالاتره، به دلیل اینکه ریشه اون سایت از شما بالاتره. خوب این موضوع خیلی بده، یکی از راه کار های شناخته شده و موجود برای این کار بلک کردن سایت ها توسط افزونه های مربوطه است. ( به دلیل اینکه این سایت ها از RSS استفاده می کنند.)
جهت چک کردن تشابه صفحات وبسایت خودتون با صفحات سایت های دیگر یا با صفحات داخلی خودتون میتونید از لینک زیر اقدام کنید :
شما می تونید جهت چک کردن محتوای یکسان و مشابه سایت خود با دیگر سایت ها از سایت زیر اقدام کنید :